Ons bedrijf

Over ons

My Prod is een Naamloze Vennootschap met een kapitaal van 75.000 EUR, die in 2009 werd opgericht om in te spelen op de groeiende behoefte aan verpersoonlijkte diensten voor al even persoonlijke bestellingen!

My Prod blijft zich verder ontwikkelen om u een alsmaar ruimere waaier van producten aan te bieden (karton, papier, stof, hout, geïnjecteerd plastic, PET, PP…). Wij richten ons vooral op de sectoren van de luxeartikelen, de mode, de voeding, de grootdistributie, de diensten, de evenementen en ook de farmaceutica.

U zoekt een oplossing met een persoonlijke toets of 100% maatwerk? Stel uw vertrouwen in ons team en in zijn deskundigheid om u alle nodige verpakking en promovoorwerpen te leveren. Wij nemen ook de volledige uitvoering van uw bestelling op ons, van de aanmaak van een sample tot de levering van de goederen.

My Prod werkt zonder tussenpersoon. Zo kunnen we flexibel en snel reageren op al uw vragen en wensen. U producten en een service van kwaliteit bieden, dat is waar wij ons dagelijks toe verbinden.

Onze knowhow

Doe uw voordeel met onze competenties en onze ervaring om uw creatieve projecten in goede banen te leiden, met een dynamische dienst die echt naar u luistert! De inzet en de ernst van ons team waarborgen u een snel optreden. Dat maakt van ons een dienstverlener waarop u altijd kunt rekenen.

Wij staan paraat in elke etappe, van productie tot import, om die kwaliteit te garanderen die aan uw criteria beantwoordt. De opvolging in real time van elk project is ook een doorslaggevende factor in de stipte naleving van de termijnen door My Prod. Ook tijdige levering is een verbintenis die wij altijd zeer ernstig nemen.

Wij garanderen u dus een enige gesprekspartner die u al uw vragen beantwoordt en u begeleidt tijdens de hele opzet en verdere uitbouw van uw project.

Onze filosofie

Omdat wij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), werkt My Prod voortdurend aan de verbetering van het proces op economisch, maatschappelijk en milieuvlak. Met het oog op maximale effecten steunen wij op een aantal nauwkeurige instrumenten die eigen zijn aan onze bedrijfssector. Zo hebben we een productiecharter ingevoerd, dat gebaseerd is op de SA 8000-norm. Dit betekent dat wij van onze fabrieken vereisen dat ze de ethische en de grondrechten in zaken strikt naleven.

Om de kwaliteit en de veiligheid van de artikels die wij produceren, na te gaan, worden een aantal tests en controles uitgevoerd, door onszelf of door erkende organismen,  volgens zowel de Europese als internationale normen en regelgeving. De inspectieprocedures beantwoorden onder meer aan het aanvaardbaar kwaliteitsniveau AQL 2.5/4.0, overeenkomstig de norm ISO 2859.

My Prod verbindt er zich toe om producten te leveren die overeenstemmen met de nieuwe normen in verband met de chemische stoffen (REACH-norm), om de bescherming van het milieu en van de gezondheid van de consumenten te garanderen.